Ga naar content

Veel gestelde vragen

Sommige vragen worden regelmatig aan mij gesteld. De antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Wat is de Data Cloud?

De Data Cloud is Snowflake's antwoord op de Data vraagstukken van de 21ste eeuw. Het is belangrijk om in acht te nemen dat de Data Cloud géén Marketing kreet is, maar een combinatie van Snowflake's platform en de Data die daar op landt in de Cloud. Daarbij maakt het Snowflake platform optimaal gebruik van de mogelijkheden, die de Cloud biedt. Snowflake ziet haar platform als de centrale plek waar de data één keer wordt opgeslagen. Een community van gebruikers maakt gebruik van één versie van dezelfde data.

Wat maakt Snowflake uniek?

Snowflake is ontwikkeld om gebruik te maken van de unieke eigenschappen van de Cloud; elasticiteit en ongelimiteerde schaalbaarheid. De architectuur van Snowflake is gebaseerd op een scheiding van storage en compute met een focus op eenvoud; DwaaS (Datawarehouse-as-a-Service). Daarbij is Snowflake Cloud agnostisch. Snowflake draait in de drie grote Cloud-omgevingen; AWS, Azure en Google. Ongeacht de keuze van Cloud provider, de functionaliteit van Snowflake is hetzelfde

Wat is de Snowflake Data Marketplace?

Een van de unieke eigenschappen van Snowflake is; Data Sharing. De Snowflake Marketplace is één van de uitingen van deze functionaliteit. Zie het als een App Store voor Data. Deze Snowflake-functionaliteit maakt het veilig delen van live Data binnen en tussen organisaties mogelijk. Klanten kunnen zo Data services consumeren of leveren in deze marktplaats.

Mijn recente blogs
Over mij afbeelding

28 March 2021

Magic Quadrant for Analytics and Business Intelligence Platforms 2021

February is that time of year when the Gartner Magic Quadrants are presented. How does Gartner position various technology players in the Business Intelligence and Analytics Platform market?

Lees verder
Over mij afbeelding

1 February 2021

Snowflake Data Superheroes Origins

As one of the Snowflake Data Superheroes I had the privilege to share my Snowflake Experience on the latest episode of Snowflake DataSuperHeroes - Origins. I have been interviewed by Kent Graziano, Chief Technical Evangelist at Snowflake.

Lees verder

Van Dalsumlaan 41, 3123 AV Schiedam

KVK:

70683816

BTW:

858420600B01

© Copyright 2020 - Daanalytics.nl