Werken bij Pong

Daan Bakboord werkt sinds begin 2018 voor Pong. Zijn beweegredenen met betrekking tot werken bij Pong kun je lezen op deze website.

Inmiddels is er een nieuwe website van Pong is live. Vernieuwd onderdeel van de nieuwe site is de; ‘Werken bij’-pagina. Er staan onder andere twee filmpjes op waar Pong medewerkers uit leggen wat Pong voor hun zo uniek maakt.

“Het doel is om jou naar een hoger niveau te brengen.”

Mocht je interesse gewekt zijn, ik wissel graag van gedachten met je.

Daan Bakboord

DaAnalytics

DaAnalytics

Hi, ik ben Daan Bakboord. Ik ben een ondernemende Data & Analytics consultant. Mijn passie is het verzamelen, verwerken, opslaan en presenteren van data. Ik help organisaties deze interne en externe data zodanig in te zetten, dat ze in actie kunnen komen. Door het inzetten van betrouwbare data kunnen ondernemers hun ‘gut-feeling’ onderbouwen met feiten.

Leave a Reply

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!