MOver mij - Daan Bakboord (DaAnalytics)
Ga naar content

Over mij - Daan Bakboord

Algemeen

Mijn naam is Daan Bakboord en ik zit achter het label; DaAnalytics. Tijdig kunnen beschikken over relevante, betrouwbare data kan het verschil maken binnen organisaties. Beslissingen moeten genomen kunnen worden op basis van feiten en binnen de juiste context. Veel organisaties hebben echter geen idee wat er allemaal mogelijk is door het juiste gebruik van de voor hun relevante data.

Over mij afbeelding

Daan bij Pong

Ik ben als Managing Partner Data & Analytics werkzaam bij Pong. Pong heeft als missie organisaties helpen met IT-vraagstukken, die betrekking hebben op data gedreven veranderingen. Ik ben verantwoordelijk voor de Data & Analytics unit. De nadruk ligt bij Pong op expertise. Ik richt mij met name op de ontwikkeling van mijn eigen unit. Deze ontwikkeling valt uiteen in groei in aantallen medewerkers en groei in kennis en expertise. Pong heeft aan mij geen klassieke manager. Mijn toegevoegde waarde ligt bij mijn kennis en ervaring. Ik weet waar onze consultants in hun vakgebied tegen aanlopen. Deze ervaringen heb ik zelf ook nog steeds dagelijks. Ik volg de ontwikkelingen in de markt. Indien er interessante zaken zijn voor Pong, dan introduceer ik dit binnen de groep. Bij voldoende interesse ga ik aan de slag met trainingen en kennissessies

Over mij afbeelding

Snowflake Data Hero

Vanaf eind 2017 heeft Cloud Analytics mijn specifieke aandacht. In eerste instantie gefocust op. Inmiddels ben ik Snowflake SnowPro Core gecertificeerd. Daarnaast richt ik mij op een aantal andere producten uit het Snowflake Eco-Systeem. (bijv. Fivetran - Data Replicatie, Matillion - Data Integratie, Looker - Business Intelligence & Analytics Platform, ToughtSpot voor Search & AI Analytics en Zepl voor Data Science). Inmiddels wordt ik door Snowflake erkent als Snowflake Data Hero voor mijn bijdrages aan de Snowflake Community.

Over mij afbeelding
Mijn recente blogs
Over mij afbeelding

11 May 2021

Snowflake Summit 2021 Data Together Now

I'm excited to attend the Snowflake Summit 2021 in June to learn more about what's possible with the Data Cloud. Will you be there?

Lees verder
Over mij afbeelding

29 March 2021

Wat doet DaAnalytics nu eigenlijk?

Regelmatig krijg ik de vraag; "Wat doe jij nou eigenlijk voor werk?". In deze blog een antwoord.

Lees verder

Van Dalsumlaan 41, 3123 AV Schiedam

KVK:

70683816

BTW:

858420600B01

© Copyright 2020 - Daanalytics.nl